• 1

Read this first!

We do not monitor these forums. The forum is provided to exchange information and experience with other users ONLY. Forum responses are not guaranteed.

However, please submit a ticket if you have an active subscription and wish to receive support. Our ticketing system is the only way of getting in touch with RSJoomla! and receiving the official RSJoomla! Customer Support.

For more information, the Support Policy is located here.

Thank you!

TOPIC: "Content" in modules not showing

"Content" in modules not showing 3 months 6 days ago #42219

  • accts0
  • accts0's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 1
  • Thank you received: 1
for clarity, I mean the section of the modules called "content" There's usually title, subtitle, icon, and content. Content usually have lorem ipsum. I replace the text and nothing shows up on the front end. When I go back to the module the text has reverted back to Lorem Ipsum.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: andreas.rurlaender

"Content" in modules not showing 2 months 3 weeks ago #42235

  • dragos
  • dragos's Avatar
  • NOW ONLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 469
  • Thank you received: 87
Hello,

I've just tested your scenario and the lorem ipsum text is properly changed with my data. Please make sure that you're using the latest component as well as module versions before testing this once more.
The administrator has disabled public write access.

"Content" in modules not showing 2 months 2 weeks ago #42252

Hi guys,

I confirm the issue mentioned from accts0, I have the same issue continously while editing with RSPagebuilder since I have migrated to Joomla4. The content field in various elements (image boxes, etc) still remains with the default lorem Ipsum text and ignore my html code I have inserted.

There is a workaround which works sometimes by adding a new row with an text block for example, then the content field in the existing elements above save my content.

Sometime when the issue starts the content field is shown twice directly underneath, really strange. I have a screenshot from this double content field and will open a ticket to get this bug hopefully solved.

The whole RSPagebuilder editing moved really bad under Joomla4, e.g. changing title/alias of an page doesn't change the titel/alias but increase the ID nbr by 1.

Not sure if somebody else experience issues with RSPageBuilder.
The administrator has disabled public write access.
  • 1

Read this first!

We do not monitor these forums. The forum is provided to exchange information and experience with other users ONLY. Forum responses are not guaranteed.

However, please submit a ticket if you have an active subscription and wish to receive support. Our ticketing system is the only way of getting in touch with RSJoomla! and receiving the official RSJoomla! Customer Support.

For more information, the Support Policy is located here.

Thank you!